Benvingut febrer, benvingudes bulboses!

El mes més curt de l’any..... comencem a veure el sol més sovint i, per que no dir-ho, ens morim de ganes de disfressar-nos per carnestoltes!

Tot i que aquest any la Candelera va riure i encara estem a l’hivern, els dies ja son més llargs, i ara que ja tenim més hores de llum del sol, els cyclamens, les prímules florides i les bulboses que vam plantar a principis de novembre comencen a despuntar.

I, si el novembre se us va passar volant i no vau tenir l’ocasió de plantar-ne, recordeu que sempre podeu venir-nos a veure!

Estem parlant de ranuncles (francesilles), tulipes, muscaris, fresies, narcisos....totes florides als testos i jardineres.

 
 

Per que la floració no ens vingui tota de cop, heu de tindre la precaució, alhora de plantar-les, de fer-ho escalonadament, uns quants bulbs cada cinc dies a una distancia d’entre 3 cm o 5 cm.

Un altra manera de disfrutar-les, es tallar unes quantes tiges, triar el gerro que més t’agradi i portar-les dintre casa.

La flor tallada és una bona companyia per donar un punt de color a qualsevol habitació del pis o casa... Al mes de febrer també podeu començar a podar els arbustos o parts seques de les plantes que teniu a la terrassa, balco, petit jardí.... però aneu amb conte, que encara pot venir alguna que altra gelada traicionera!