Flors d’exterior a l’hivern? I tant!

Flors d’exterior a l’hivern? I tant!

El gener és un mes fred, depenent de la contrada on et trobis; dies grisos, de boira, dies ventosos i alguna que altra gelada... 

Però tot i això, pels que els agrada tenir el jardí o la terrassa bonica, sempre hi ha plantes, florides o no que ho aguanten tot, per poder-la gaudir, mirant des de dins de casa.

Les plantes florides que podem plantar a les nostres jardineres i testos, són pensaments, ciclàmens, prímules o matrimonis, en son l’estrella. 

Els conillets, algun que altre clavell, azalees y rododendros també entres en aquet llistat. Així com també les callunes i alguna que altra bulbosa com ara el jacint.

planta-pensamiento2.jpg

D’entre de les plantes sense flor tenim tota la família de les coníferes, boixos i evonimus, son plantes que aguanten molt be el fred. 

Totes aquestes plantes no requereixen molta aigua en aquet mes tan fred, ja que amb la humitat que proporciona la boira amb poqueta aigua, amb un vas d’aigua aproximadament un cop per setmana ja en tindran prou, sempre de cara al mig dia i mai a la nit, ja que es gelarien les arrels de les plantes.

El mes de gener es ideal per trasplantar les plantes llenyoses, arbres fruites, arbres o arbustos de fulla caduca (que es queden sense fulles a l’hivern ).

I, si encara teniu algun dubte sempre ens podeu consultar-nos.