Enamora't de les plantes aromàtiques

Santolina

Santolina

Tagetes

Tagetes

Comencem el tercer mes de l’any, acabem el primer trimestre, deixem enrere l’hivern i agafem amb ganes la primavera.

El març es un mes molt bonic, on comença el despertar de totes les plantes aixó vol dir que és hora de fer neteja de terrasses, balcons i jardins i de planificar com voldrem que sigui el nostre trosset de repòs de cara a tot l’any.

Traurem totes les plantes que s’han gelat, assecat o mort duran els mesos de fred i podarem i trasplantarem les restants. Estudiarem el nostre raconet, perquè es el moment de plantar les plantes que voldràs disfrutar durant els mesos de calor.

La data per començar a plantar es passat Sant Josep, el dia 19. Per tant, el dia del pare és la data màgica. 

Pots posar unes jardineres amb plantes aromàtiques, que et donaran moments olfactius mol bons: romer, timó o farigola, lavanda, santolina o geranis de llimoneta són les nostres principals recomanacions.

En canvi, si prefereixes unes jardineres ben florides, primer tria un color que t’agradi, perquè de plantes de temporada n’hi ha de molts colors.... Geranis, petúnies, gatzanies, clavells, kalanchoes o tagetes. Totes aquestes plantes tenen una escala de colors molt variada i totes son plantes de temporada ideals per plantar durant el mes de març per tenir-les ben maques a l’estiu.

Tria la que mes t’agradi per decorar la teva terrassa o balcó i, si tens algun dubte, vine a visitar-nos a la floristeria i t’aconsellarem de bon grat.